Warning: file_get_contents(http://www.traveldesk.ro/ajax/blogMenu): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/traveldesk/public_html/blog/wp-content/themes/magzimize/header.php on line 63


Delicatese culinare

Targul de Paste din Viena. Afla tot ce trebuie sa stii

March 11, 2014 / by / 0 Comment

De Paste alegeti ca destinatie de vacanta pentru intreaga familie Viena. Evenimentele care au loc in oras sunt atractive atat pentru adulti, cat si pentru copii. Metropola gazduieste expozitii, concerte, targuri de Paste, piese de teatru, alaturi de decoratiuni traditionale, oua artistic ornamentate si multe delicatese culinare care fac deliciul vizitatorilor.

Anul acesta puteti alege intre :

Targul de Paste din fata Palatului Schönbrunn prezinta peste 60 de expozanti ce va incanta cu  delicatese culinare, ornamente pascale decorative si obiecte de artizanat din Austria. Cei mici pot alege distractia la atelierul de martipan al iepurasilor de Paste, cautand cuiburi de oua de Paste si la Muzeul pentru copii, iar pentru cei mari relaxarea incepe cu „Jazz la Targul de Pasti”.

Targul de Paste la Palatul Schönbrunn are loc din 5 pana pe 21 aprilie 2014, zilnic intre orele 10:00-19:00.

 

La Targul de Paste din Piata Freyung se ridica un munte ce contine in jur de 40 000 de oua de Paste pictate. Pentru pofticiosi, Osterpinze (un fel de cozonac facut la cuptor) si mielul de Paste la cuptor vor fi un deliciu. Daca doriti sa consumati putina energie, atelierul de mestesuguri de Paste este locul ideal, iar copii vor fi incantati de spectacole de papusi si un sopron cu iepuri de casa.

Piata de Paste Altwiener Ostermark, care se afla la cea de-a  25-a editie, va organiza o mare petrecere pe data de 5 aprilie.

Targul de Paste de aici se desfasoara din 4 pana pe 21 aprilie 2014, zilnic intre orele 10:00-19.30.

 

Targul de Arte Manuale Kunsthandwerksmarkt Am Hof este si el pregatit de Paste conform traditiei, cu oua impodobite si mestesuguri frumoase. La acest targ puteti participa din 4 pana pe 21 aprilie 2014, zilnic intre orele 11:00-19:00.

In data de 20 aprilie, la Prater benefeciati de muzica live, teatru si magie, dar si de o parada de Paste.

 

Daca sunteti in cautarea unei oferte ieftine de cazare, click aici si bucurati-va de oferta.


Leave a Comment