Warning: file_get_contents(http://www.traveldesk.ro/ajax/blogMenu): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/traveldesk/public_html/blog/wp-content/themes/magzimize/header.php on line 63


Cumparaturi online

Rezervarea unui bilet de avion online? Iata 5 avantaje

December 16, 2013 / by / 0 Comment

Cumparaturile online ocupa un loc din ce in ce mai important in viata noastra. Fie ca este vorba de plata facturilor, abonamentele la anumite servicii, electronice, vestimentatie sau chiar de cumpararea de bilete de avion, toate pot fi realizate din fata calculatorului. Dintre acestea, rezervarea si achizitionarea biletelor de avion prin internet ofera multiple beneficii:

1. Economisiti timp si bani:

In comparatie cu rezervarea in biroul unei agentii, online puteti face economii importante. Biletele rezervate online sunt uneori scutite de taxe de procesare si presupun un comision mai mic de agentie. Prin urmare, costul biletului poate fi considerabil mai mic. In ceea ce priveste economia de timp, se poate ca prin câteva clickuri sa selectati, rezervati, confirmati si platiti biletele de avion. Primiti apoi biletul electronic pe e-mail sau il puteti ridica direct de la biroul agentiei, daca doriti.

2. Aveti disponibilitate permanenta:

Puteti cauta si rezerva zboruri 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamâna si aveti nevoie doar de conexiune la internet.

3. Aflati de oferte speciale:

Deoarece mediul online a câstigat teren, companiile aeriene si agentiile de turism plaseaza o multime de oferte exclusiv online. Evident, ofertele sunt valabile doar pentru o anumita perioda de timp care depinde de numarul de locuri disponibile pentru oferta respectiva.

4. Va bucurati de suport permanent:

Chiar daca procesul de rezervare se desfasoara online, utilizatorii au la dispozitie suport din partea unui agent de rezervari competent. Pentru orice fel de intrebare, fie contactati telefonic agentia, fie intrati pe chat in legatura cu un operator care va poate indruma fiecare pas. Mai mult, primiti prin e-mail, in cursul saptamânii in care urmeaza sa plecati, informatii despre zbor si sfaturi utile de calatorie.

5. Siguranta rezervarii online

Achizitia biletelor online este un proces foarte sigur. Platile efectuate cu cardul de credit sunt securizate si procesate prin intermediul platformei Mobilpay si au o protectie completa a datelor dumneavoastra de client. Nu exista in general probleme cu achizitionarea prin online, dar pot aparea insa incurcaturi din neatentíe cum ar fi cazul unui bilet dus-intors, cu data de intoarcere completata gresit. In acest caz este necesar sa informati agentia cât mai repede posibil, pentru a putea remedia aceste erori.

Va recomandam sa rezervati si sa achizitionati cu incredere bilete de avion online si sa folositi timpul castigat in scopuri mai productive, precum planificarea vacantei, alegerea hotelului sau a obiectivelor ce urmeaza a fi vizitate. Rezervarea unui bilet de avion online reprezinta una dintre cele mai simple si mai cautate metode care ofera, fara indoiala, avantaje de neegalat. Pentru mai multe informatii si rezervari ne gasiti pe http://www.traveldesk.ro.


Leave a Comment