Warning: file_get_contents(http://www.traveldesk.ro/ajax/blogMenu): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/traveldesk/public_html/blog/wp-content/themes/magzimize/header.php on line 63


Valentine's Day chocolate

De ce sa calatoresti de Valentine’s Day?

January 15, 2014 / by / 0 Comment

Imediat dupa trecerea sarbatorilor de iarna, intram in etapa pregatirilor de „Ziua Indragostitilor”. Incep declaratiile de dragoste creative, cadourile de toate felurile si toate marimile, eventual frumos impachetate in rosu, petrecerile tematice si planificarea sejururilor romantice. Ideea unei calatorii este extrem de potrivita oricarui eveniment, dar mai ales cu aceasta ocazie. Inca te mai intrebi daca sa fii romantic prin Europa in februarie? Uite aici câteva motive care te vor ajuta sa iei o decizie mai repede:

O vacanta te va scoate din stresul zilnic oferindu-ti relaxarea la care visezi.

Un concediu in doi va ofera  momente frumoase de care va amintiti cu drag in timp.

Orice calatorie te aduce in situatii inedite din care poti invata lucruri noi si care te ajuta sa evoluezi.

Calatorind intri in contact cu oameni diferiti, dar interesanti de la care ai, de cele mai multe ori, cate ceva de invatat.

O vacanta este locul ideal de a exersa o limba staina „chiar la ea acasa”.

Fiecare tara are obiceiuri, traditii si mancaruri deosebite ce asteapta sa fie incercate.

Fiecare calatorie iti hraneste curiozitatea prin informatiile pe care le descoperi despre culturile diferite cu are interactionezi.

Daca nu iti place studiul istoriei si geografiei, calatorind iti completezi lacunele intr-un mod foarte  placut.

 

Tips and Tricks

Carnavalul de la Venetia se va desfasura in acest an in a doua jumatate a lunii februarie (15 februarie – 4 martie), ceea ce iti ofera ocazia sa te bucuri de doua sarbatori in acelasi concediu. Nu rata petrecerile organizate cu ocazia carnavalului (se anunta a fi deosebite).

Asadar, daca vrei sa te relaxezi si sa acumulezi energie pentru activitatile viitoare, sa iti limpezesti mintea si sa faci ceva deosebit alaturi de cineva drag, calatoreste prin Europa de Valentine’ s Day!

 

 


Leave a Comment