Warning: file_get_contents(http://www.traveldesk.ro/ajax/blogMenu): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/traveldesk/public_html/blog/wp-content/themes/magzimize/header.php on line 63


Disneyland Paris

Disneyland – Taramul Magic al Copilariei

July 03, 2013 / by / 0 Comment

Primavara este acea perioada din an cand fiecare dintre noi incepe sa-si contureze planurile pentru zilele de concediu. Daca va numarati printre cei care inca viseaza sa faca parte din minunata lume Disney, TravelDesk.ro va ajuta sa va organizati vacanta, pentru ca voi sa va bucurati de locul magic in care cele mai frumoase vise ale copilariei devin realitate.

Disneyland Resort Paris este una din destinatiile preferate atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Complexul este localizat la 32 de km de centrul Parisului, in Marne-la-Vallée, si se intinde pe o suprafata de 19 km2.

Resortul cuprinde doua parcuri tematice de distractii (Disneyland Park si Walt Disney Studios Park), Disney Village (care are magazine, restaurante, animatie si celebrul Buffalo Bill’s Wild West Dinner Show) si 14 hoteluri (7 aflate in proprietatea Euro Disney, iar 7 sunt hoteluri asociate).

Parcurile de distractii

Disneyland Park este impartit in cinci zone:
• Discoveryland – unde puteti calatori in timp prin Univers;
• Fantasyland – zona in care povestile care au inspirat desenele animate devin reale;
• Adventureland – o lume noua, plina de aventuri interesante;
• Frontierland – unde puteti vedea cum a fost cucerit Vestul;
• Main Street USA – zona in care atmosfera este specifica anului 1900.

In acest parc veti intalni celebrele personaje ale lumii Disney si aveti ocazia sa participati la petrecerile si paradele organizate in fiecare zi, pentru toti vizitatorii.

Walt Disney Studios Park este structurat intocmai ca un studio de filmari, cu patru sectiuni:
• Backlot – locul unde puteti urmari live spectacole de cascadorii si demonstratii de efecte speciale;
• Toon Studio – aici veti descoperi secretele animatiei lui Walt Disney;
• Production Courtyard – prin intermediul acestei sectiuni, faceti cunostinta cu lumea filmului, cu personajele Disney ce prind viata pe scena;
• Front Lot – o reproducere fidela a studioului Walt Disney din Hollywood, unde vedete sunt numai copiii.

Dupa lasarea serii, cele doua parcuri se inchid, insa distractia continua in Disney Village. „Oraselul” ofera o multime de magazine, restaurante, baruri, cinematografe si animatie pentru intreaga familie. Un moment care nu trebuie ratat este showul Buffalo Bill’s Wild West, un spectacol ce aduce in scena atmosfera Vestului Salbatic; Hurricanes Nightclub, discoteca in aer liber unde au acces toti turistii din resort; o vizita la IMAX – sali de cinema cu efecte tridimensionale fascinante; Nex Game Arcade – un spatiu dedicat in totalitate jocurilor, pentru toate varstele; The PanoraMagique Balloon – unul dintre cele mai mari baloane cu aer cald din lume, care poarta turistii deasupra Lacului Disney, pentru o priveliste fermecatoare. Restaurantele si barurile din incinta oraselului ofera produse pentru toate gusturile.

Cum se ajunge la Disneyland Resort Paris?

Traveldesk va ajuta sa gasiti bilete de avion la cele mai bune tarife catre Paris.
De la aeroportul Charles de Gaulle puteti merge cu:
• VEA Shuttle, inscriptionat cu “VEA Navettes Disneyland Resort Paris”;
• transfer privat: de la 2 pana la 8 persoane;
• cu trenul: linia RER B de la Paris la statia Chatelet si RER A pana la statia Marne la Vallee/Chessy Disneyland Paris.

Tariful biletelor de intrare incepe de la 61 de euro pentru adult, respectiv 55 de copil, pentru o zi in unul din parcuri si ajunge pana la 192, respectiv 162, pentru 5 zile de distactie in cele doua parcuri.

Traveldesk va pune la dispozitie oferte de vacanta catre Disneyland potrivite pentru fiecare tip de falimie. Pentru toate detaliile intrati pe site

 

.


Leave a Comment