Warning: file_get_contents(http://www.traveldesk.ro/ajax/blogMenu): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/traveldesk/public_html/blog/wp-content/themes/magzimize/header.php on line 63


MSC1216373_Ship

Croaziera – vacanta ta unica si accesibila

September 30, 2014 / by / 0 Comment

Vrei sa pleci cateva zile in vacanta, dar nu ai o idee exacta asupra destinatiei? Vrei relaxare si iarasi relaxare, dar esti interesat si de istoria si cultura locurilor prin care treci? Vrei mai multe destinatii in acelasi concediu si multa distractie? Atunci cea mai buna si avantajoasa alegere este o croaziera. Ce poate fi mai placut decat sa ai la usa camerei in fiecare dimineata alt oras pe care sa il explorezi, dupa care sa te intorci la confortul cabinei? 

Cateva zile de documentare iti vor fi de ajuns pentru a alege itinerariul vacantei, linia de croaziera cu care doresti sa calatoresti si numarul de zile pe care doresti sa il petreci in aceasta excursie. In ceea ce priveste destinatia, te vom ajuta cu cateva informatii astfel incat partea de cercetare sa fie una rapida si deloc obositoare.

1. Marea Mediterana

O croaziera in Marea Mediterana cuprinde istoria si cultura intregului Occident, peisajele primitoare, frumusetea si stilul de viata mediteranean si numeroase capitale ce asteapta sa fie descoperite. Mediterana va ofera arta si arhitectura splendide, mancaruri fabuloase, cele mai bune vinuri si o atmosfera sofisticata. Aceasta zona cuprinde mai multe itinerarii care se impart de obicei in Mediterana de Vest si Mediterana de Est. In partea de Vest faceti cunostinta cu insulele si porturile de-a lungul coastei de sud a Spaniei si Frantei, plus Italia. Aceste croaziere au ca porturi de imbarcare si debarcare Roma sau Barcelona. Zona de Est are ca puncte principale Italia, Grecia, Turcia si orasele de-a lungul Adriaticii. Aceste itinerarii pleaca de obicei din Roma, Venetia si Atena.

Gasesti aici cele mai bune oferte pentru croazierele pe Mediterana. 

2. Fiordurile Norvegiei si Scandinavia

Ceea ce transforma Scandinavia intr-o zona ce trebuie vizitata macar o data in viata sunt fiordurilor care se gasesc in partea de vest a Norvegiei. O croaziera iti ofera posibilitatea de a admira aceste forme de relief foarte rar intalnite.

 Poti admira fiodurile Sognefjord, Hellesylt, Geiranger, Geirangerfjord, dar si vizita orase precum Flam, Stavanger, Oslo, Copenhaga.

Pentru un concediu relaxant, in care sa te bucuri de calmul naturii si de peisaje care iti taie rasuflarea ai aici cele mai bune oferte!

3. Australia & Noua Zeelanda

Aceste regiuni au gasit echilibrul perfect intre natura salbatica, dar linistitoare si agitatia metropolelor ce asteapta sa incante fiecare vizitator.

Itinerariile cuprind orase populare precum Sydney si Melbourne, dar si zone precum Valea Yarra si Tinuturile Dandenong ce nu trebuie ratate. Incantatoare sunt si Hobart, capitala Tasmaniei, Wellington, Noua Zeelanda, Tauranga, Auckland si Bay of Islands care este locul nasterii Noii Zeelande moderne.

Noi te ajutam cu cateva idei de oferte chiar aici!

4. Asia si Orinetul Indepartat

China, Japonia, Vietnam si Thailanda sunt culturi bogate ce merita o explorare indeaproape pentru a te putea bucura de forfota si aglomeratia din orase, zonele de relaxare si spiritualitate, templele si zgarie norii.

Tot acest amestec creeaza un mediu cu adevarat unic. Pe un astfel de itinerariu poti avea opriri in Bangkok, Thailanda, Busa, Coreea de Sud, Colombo, Sri Lanka, Georgetown (Palau Penang), Malaezia, Ho Chi Minh City (Hanoi), Vietnam, Phuket, Thailanda, Shanghai, China si Singapore un oras incantator.

Daca esti in cautare de oferte, ti-am pregatit cateva sugestii chiar aici!

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Comment